Vildmarksskola 2019

Sommaren 2019

V.23 Vikstensturen - Fullbokad. (Expedition för 10 ungdomar, paddling och vandring från Viksten till Nynäshamn. Samarbete med Äventyrsakademin).
V. 25 - Tredagarsläger - 2 platser kvar
V. 26 - Tredagarsläger - Fullbokad.
V.26 - Äventyrsfredag 28/6 - 8 platser (vuxna)
V. 27 - Tredagarsläger - Fullbokad.
V.27 - Äventyrsfredag 5/7 - 8 platser (vuxna)
V. 29 - Tredagarsläger - Fullbokad.
V.29 - Äventyrsfredag 19/7 - 8 platser (barn & vuxna)
V. 30 - Tredagarsläger - Fullbokad
V.30 - Äventyrsfredag 26/7 - 8 platser (vuxna)
V. 31 - Tredagarsläger - Fullbokad

Tredagarsläger på Torö, måndag - onsdag, 10:00-16:00.

Tre dagar fyllda med äventyr, rörelse och lek. Självklart ute i naturen. Med SUPar rör vi oss ut på havet, utforskar öar, klättrar, badar och mycket mer. Till fots tar vi oss genom skogen, klättrar med rep, kryper och äventyrar. Varje barn bär sin egen ryggsäck med mat & dricka, ombyteskläder och badkläder. På alla läger är det med minst en vuxenledare och en ungdomsledare. Från och med 2019 erbjuder Vildmarksskola möjligheten att lägga till en tältnatt för barngrupperna (se Tältäventyr nedan). Är ditt barn allergiskt mot hund vänligen meddela detta i samband med anmälan. Ibland tar Vildmarksskola med hund på äventyr!

Äventyr och expeditionsfredag, fredag, 10:00-16:00.

På fredagar kommer Vildmarksskola genomföra äventyr för barn och för vuxna. Ibland enbart för barn, ibland enbart för vuxna och ibland för barn och vuxna. Endagsäventyr kan vara en längre paddling paddling, ex Torö Stenstrand - Torö varv, vågsurf med storsupen, klättring eller vandring / löpning på öar. Fokus kommer som alltid ligga på rörelse och varande i naturen, inte prestation. I priset ingår SUP & Paddel. Deltagaren ansvarar själv för flytväst / våtdräkt, mat och dricka samt övrig utrustning och klädsel.

Tältäventyr

Barn som är över 8 år har från och med 2019 möjlighet att genomföra ett tältäventyr. Detta sker i samband med ett tredagarsläger. För ditt barns säkerhet genomförs all övernattning med minst två vuxna ledare och eventuellt även ungdomsledare. Minst fem deltagare.

Samtal och Coachning

Från och med 2019 erbjuder jag Samtal och Coachning för barn, ungdom och vuxna. Inget ämne är för stort eller för litet, för trivialt, för tabu. Det enda som behövs är en vilja att förstå, att förändra eller förbättra. Mer information hittar du här.

Hur anmäler jag mig / mitt barn till Vildmarksskola?

Det går nu bra att skicka in intresseanmälan för Vildmarksskola 2019 (intresseanmälan är ej bindande). Tredagarslägren har har 5 platser. Barnet måste vara fyllda fem år. I och med att ni använder kontaktformuläret godkänner ni att Vildmarksskola har rätt att lagra den informationen ni uppger. Även endagsäventyren bokas via intresseanmälan.

Betalningsinformation skickas ut när grupperna har minst fem intresseanmälningar. Betalas inte avgiften på utsatt tid går platsen vidare till nästa barn i kön. Vildmarksskola är väldigt uppskattat och platserna fylls snabbt så vänta inte för länge med att anmäla ditt barn. Vildmarksskola erbjuder läger och äventyr på andra platser än på Torö och vid andra tider än vad kalendern visar. Vid aktiviteter på andra platser än Torö tillkommer kostnader för resor, planering, rekognosering & transport. Har du frågor om Vildmarksskola använd kontaktformuläret.

När alla veckorna är fyllda kan fler läger komma att läggas till.

Prislista (alla priser är inklusive moms)
Ett barn - Tredagarsläger 2950 kr
Ett barn - Endagsäventyr 850 kr
Ett barn - Tältnatt (kvällsmat, frukost, tält och sovsäck ingår. Genomförs endast i samband med tredagarsläger) 1850 kr
En vuxen - Endagsäventyr 950

Här kan du läsa om säkerhet och ansvar i samband med Vildmarksskola.

För mer information och kontakt använd intresseformuläret.
Vildmarksskola förbehåller sig rätten planera och fylla grupperna.
Axel Moberg