Vildmarksskola erbjuder utvecklande äventyr för barn. Äventyr där fokus ligger på varande och rörelse i naturen. Med lek och utmaningar rör vi oss på havet, på öar och i skogen. Genom att grupperna är små får Ditt barn mycket uppmärksamhet och stöd. 

VARFÖR VILDMARKSSKOLA?

Att röra sig, lära känna och ha kontroll över sin kropp är viktigt för barn som växer. För detta erbjuder skogen och vildmarken den bästa tänkbara miljön. Ditt barn lär sig kroppskontroll, stärker sin självkänsla och självbild. Dessutom lär sig Ditt barn att uppskatta och respektera naturen. 

Vildmarksskola tar med barngrupper ut i naturen för att leka, lära, skoja och äventyra. Vi kryper, hoppar, balanserar, klättrar, springer, skapar, hasar, badar och mycket mer!

Har ditt barn ett handikapp eller någon sjukdom som gör det svårt för barnet att följa med i grupp kan enskilda pass och äventyr anordnas.
 

VAr finns vildmarksskola?

Vildmarksskola har sin bas på Torö, söder om Nynäshamn, i Stockholms skärgård. Finns efterfrågan på endagsäventyr, veckoläger, event eller kalas på annan ort kommer självklart Vildmarksskola dit! Exempelvis så var Vildmarksskola i Värmland under två veckor sommaren 2015 & 2016 samt ett läger i Södertälje 2018.